helm2
logo_haagbouwVolg Haagbouw ook op:

Twitter

Nieuwsberichten

Samenwerking met UWV

Sinds een paar maanden hebben we de samenwerking met de verschillende UWV's in de regio verstevigd. We leiden verschillende kandidaten op in allerlei beroepen, ook samen met de Beroepentui. Het gaat dan om timmerlieden, metselaars en tegelzetter, maar ook laadpaalmonteurs, startende elektriciens en loodgieters. Inmiddels is de eerste tegelzetter succesvol uitgestroomd naar een betaalde baan bij een tegelzetbedrijf.

In de video vertellen kandidaten, de consulent van UWV Haaglanden en Haagbouwdirecteur Olaf Polders over deze scholingstrajecten. Klik op de foto om de video te starten (Youtube).

Still uit video2

Nieuwe werkplaats in Rotterdam

Sinds een paar maanden hebben we een nieuwe werkplaats aan de Schiemond in Delfshaven, Rotterdam. Ook daar kan iedereen die een mooi vak wil leren, zijn of haar eerste stappen zetten op weg naar een carrière in de bouw.

Voor leerlingen die net van het vmbo komen en die een opleiding Timmeren, Metselen, Tegelzetten, Service-medewerker in de BBL gaan volgen.

Maar zeker ook voor zij-instromers die hun droom gaan verwezenlijken en nu eindelijk in de bouw aan de slag gaan.

De werkplaats is gevestigd in het gebouw van De Horizon, Schiemond 8, 3025 AZ Rotterdam, ingang Japarastraat t.o. nr 43.

Wil je meer informatie of een bezoek brengen aan onze Rotterdamse werkplaats? De komende maanden zijn er om de week open middagen. Meld je aan en we maken een afspraak.

Nieuwe open middagen in Den Haag en Rotterdam

werkbanken met vlag

Vanwege de vele aanmeldingen voor de open middagen in april en mei, hebben we eem aantal nieuwe data geprikt.

Maandag 26 april is helemaal volgeboekt. Mocht je in die week toch graag een bezoek aan Haagbouw in Den Haag brengen, dan kan dat nu ook op woensdag 28 april.

Daarnaast zijn er nieuwe data in juni, zowel in Rotterdam als in Den Haag.

Door corona moet je je wel even aanmelden voor de open dagen. Dat kan via de aanmeldformulieren.

Let op: er zijn verschillende data voor Den Haag en Rotterdam!

Hier vind je het aanmeldformulier voor Den Haag

Hier vind je het aanmeldformulier voor Rotterdam

Kun je echt niet komen op een van de genoemde dagen, mail ons dan even: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MetDick Webdesign & Grafisch Ontwerp